dilluns, 2 de maig del 2022

Carta de GxC | Ja pots associar-te...

Estimada amiga, estimat amic:


L'any passat ens vam dirigir a tu per comunicar-te la formaciò de l'Associaciò Gent X Ciutadella i t'anunciarem que estàvem preparant el formulari perquè totes les persones interessades poguessin adherir-se a aquest projecte.

Mitjançant aquest escrit, et volem animar a sumar-te a aquesta iniciativa. Les coses no canvien si no donam una empenta per tal que es produeixi aquest canvi. Creim que és necessari aconseguir una xarxa de persones implicades en la formaciò d'un teixit social nou, aferrades a la realitat que viu la poblaciò de Ciutadella de Menorca, coneixedores dels problemes i les dificultats quotidianes, amb ganes i Ànim per a millorar la vida de les nostres veïnes i dels nostres veïns.


Per açò hem elaborat un butlletì d'associaciò que tens a la teva disposiciò a la nostra web: https://gentxciutadella.blogspot.com/p/fitxa-associacio.html. En aquesta pàgina, a la dreta, disposau d'un traductor on podràs seleccionar l'idioma. Tambè podràs accedir al mateix, posant www.gentxciutadella.info i clicar a la pestanya del menù superior, on posa â “fitxa associaciò”.


Esperam i desitjam ser moltes les persones integrades en aquest projecte, per la qual cosa, t’animam per tal que, si ho veus convenient, facis extensiva aquesta iniciativa a aquelles persones més properes que disposin d’una mateixa inquietud.


També, aprofitam per avançar-te que, durant el mes de maig, desitjam donar a conèixer públicament en un acte de presentaciò, l'Associaciò Gent X Ciutadella i, organitzar a la vegada, una ponència del president de la Xarxa Internacional de Renda Bàsica Universal, el Doctor en Ciències Econòmiques i professor en la Universitat de Barcelona, Daniel Raventós. De tot aixó t’informarem d’aquí a poc temps i adequadament, una vegada resolts un parell de detalls a concretar dels mateixos i sobre els quals n’estem treballant.


Mentrestant, rep una afectuosa salutació.


Atentament,

Sebastià  Servera Moll

President de l'Associació Gent X Ciutadella


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada