dijous, 31 de gener del 2019

Gent x Ciutadella confluirà amb Unides Podemos per a les municipals a Ciutadella



L'agrupació d'electors de Gent x Ciutadella s'integrarà amb Podemos i Esquerra de Menorca i donarà lloc a la coalició  Gent x Ciutadella-Unides Podem per a les eleccions municipals de maig de 2019.

L' entrada de Podemos a la política municipal amb la seva marca no significarà la desaparició de Gent x Ciutadella sinó que cohabitaran en un mateix espai donant cabuda d'aquesta forma tant a les formacions polítiques (Podemos i Esquerra de Menorca) com a les persones independents i que ja formaven part de l'agrupació d'electors.

La llista municipal definitiva al Ajuntament integrarà a persones procedents de les primàries municipals de Podemos, les persones procedents d'Esquerra de Menorca mitjançant el seu propi procés intern i a persones independents, no militants de cap dels dos partits.

La intenció de la coalició Gent x Ciutadella-Unides Podem una vegada tancat l'acord, és la creació d'un reglament polític que garanteixi la pluralitat de la plataforma i la capacitat decisòria de la qual última superi la suma de partits.

Gent x Ciutadella es va presentar a les eleccions de 2015 com a agrupació d'electors, obtenint 1.300 vots el que li va valer per a obtenir tres regidors  a l'Ajuntament de Ciutadella.

1 comentari:

  1. Hola, els comerciants del carrer altíssim a l' alçada de can saura, no podem suportar la pudor i brutícia de comilles, experiments de coloms i animals. Fa mesos que no entenen pels costats i recomana del carrer. Fa molta pudor. També tenim plaga de coloms. Gràcies

    ResponElimina