divendres, 19 de maig del 2023

l'Associació Gent X Ciutadella, està fent costat a la candidatura de l'agrupació d'electors que es denomina CIUTADELLA ENDAVANT

És per açò que us sol·licitam també el vostre suport a aquesta nova iniciativa que determina una evolució des que Gent X Ciutadella es va presentar, també com a agrupació d'electors, en les eleccions de 2015.

Consideram que tant el programa com el procés constitutiu que ha dut a terme CIUTADELLA ENDAVANT, han estat exemplars i que, a més, les seves propostes coincideixen plenament amb els postulats que la nostra associació determina en l'article 2 dels nostres estatuts fundacionals.

D'altra banda destijam que amb l'entrada de CIUTADELLA ENDAVANT a l'Ajuntament de Ciutadella... aquesta institució es renovi amb aire net i noves iniciatives més favorables a tota la ciutadania. Tenim moltes esperances perquè açò sigui així i amb tot el respecte a la vostra posició individual, sol·licitam que acompanyeu aquesta nova aventura transformadora que s'està iniciant a Ciutadella. Durant aquest temps... i fins al dia de les eleccions, la nostra associació informarà de la marxa de la campanya de CIUTADELLA ENDAVANT en la nostra pàgina web (www.gentxciutadella.info) i les xarxes socials.

Per contactar i seguir a Ciutadella Endavant podeu cercar amb el seu nom a les xarxes socials o bé a la web www.ciutadellaendavant.org.

PROGRAMA | CIUTADELLA ENDAVANT --->>>

---

Article segon dels estatuts fundacionals de GxC

a) Defensar, fomentar i millorar els interessos generals de la ciutadania de Ciutadella de Menorca en la seva qualitat de ciutadans i ciutadanes, i com a persones usuàries i destinatàries finals de l'activitat urbanística, cultural, mediambiental, esportiva, educativa, sanitària, patrimonial, ordenació del territori, social i econòmica.

b) Col·laborar en la defensa dels drets socials, econòmics i culturals de la ciutadania davant totes les Administracions públiques, a qualsevol nivell, que influeixin sobre preses de decisió que afectin la població de Ciutadella de Menorca.

c) Informar, instruir i divulgar entre la població totes aquelles qüestions que afectin el seu interès general (...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada