1 - Natividad Benejam Bagur

BIOGRAFIA
Som na Nati Benejam, vaig néixer a Maó al 1981, sóc de Ciutadella, present la meva candidatura perquè consider que ses coses en l'àmbit de la gestió es podrien millorar, sobretot hi ha molta desprotecció cap a les persones i també cap el territori que a causa de sa particularitat de ser una Illa, el tenim molt limitat.
Estic cansada de polítics que només es mouen per interessos particulars.

S'ha de governar amb es poble i per es poble. S'ha de governar avui però pensant que hi ha un demà. S'ha de governar amb es fiets, amb es joves, amb ets adults i amb ets avis. Junts formam aquesta societat i se'ns ha d'escoltar.

Sóc una persona senzilla i planera, de casa, a qui agrada ajudar als altres amb allò que puc. Sóc molt sensible a les injustícies i és això el que m'ha fet obrir els ulls i intentar canviar les coses.

Quan una cosa no la sé, la deman a qui la pot saber millor, ja que és entre tots que podem fer ses coses més ben fetes.


TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL
Soc professora d'educació Infantil, vaig estudiar a Barcelona a la Universitat Ramon Llull. M'he dedicat com molts altres al turisme, mentre estudiava, també al món de l'agricultura i la jardineria amb un negoci propi durant 7 anys. Actualment estic preparant-me per fer oposicions i entrar a l'escola publica. Sempre he volgut dedicarme a l'educació. 

TRAJECTÒRIA SOCIO-POLITICA
El meu primer contacte amb la política ha estat amb Podemos, tot i que sempre he estat lligada als moviments socials.

XARXES SOCIALS
Facebook: Nati Benejam Bagur

Cap comentari:

Publica un comentari