7 - Assumpta Calafat Bosch

BIOGRAFIA
El meu nom es Assumpta Calafat Bosch, nascuda a Ciutadella el 1960.
Vaig tenir sa sort de poder estudiar el que més m´agrada la Biologia, som Llicenciada en Ciències Biològiques per la UIB (Universitat de les Illes Balears), professionalment sempre m´he dedicat a la Sanitat, fa més de 25 anys que faig feina al Laboratori d´Analisi de l´Hospital de Menorca.
Som una apassionada de la Natura, les plantes, el paissatge, i la meva gran afició és la fotografia i la lectura.
Estic separada, vaig tenir dos fills adoptats, un d´ells, en Miquel va morir fa més de 5 anys, patia una greu discapacitat i aquest sempre ha estat un tema que m´ha marcat i sensibilitzat molt envers aquest colectiu tan important i tant injustament tractat. La meva filla és diu Gloria i té 17 anys i és la llum de la meva vida.
Malgrat tot em consider una persona feliç i afortunada en la vida, i per damunt de tot molt possitiva i vital, la vida amb un somriure és més fàcil.

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL
Som Llicenciada en ciències biológiques i som Tècnic de Laboratori. He treballat sempre en l´`ambit sanitari i la meva gran passió és la natura i la seva conservació. Tenc una feina que em permet viure dignament, sense luxes, però no necessit més, som de costums sencilles i imtent educar a la meva filla en aquests valors.
M´agrada la feina a peu de carrer, al meu lloc de treball som Delegada sindical, crec que estic fent una feina callada però important i coherent amb la meva manera d´entendre la vida.

TRAJECTÒRIA SOCIO-POLITICA
Sempre m´he definit d´esquerres, per que crec fermament que només des de les idees d´esquerres com són la justicia social, el repartiment de la riquesa, els valors personals i lluitar per que no hi hagi tantes injustícies només és pot aconseguir amb una mentalitat tolerant i oberta, açò és per jo ser d´esquerres.
Estic afiliada al GOB, a Metges sense Fronteres i a la Creu Roja. 

XARXES SOCIALS
Tenc activitat en el meu Facebook, no puc evitar dir sempre el que pens i no sempre som politicament correcte, el meu defecte és que m´agrada que les coses vagin ràpid i no m´agrada perdre el temps en reunions interminables. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada